Vi hjælper med træning af servicehund

Få trænet din hund til at kunne hjælpe dig

Træning af servicehunde er et specialiseret forløb, der forbereder hunde til at assistere mennesker med forskellige handicaps og udfordringer. Disse hunde lærer at udføre opgaver, der kan forbedre livskvaliteten for deres ejere og give dem større selvstændighed. Hvis du selv har brug for hjælp fra en servicehund, så kan vi hos Hund med glæde hjælpe dig med at træne den.

Vi tilbyder træning af servicehunde på vores træningsplads i Randers, hvor vi har deltagere fra et større område, eksempelvis Fårup, Hadsten og andre byer heromkring. Med vores solide erfaring som hundetrænere står vi altid klar til at hjælpe dig med at få en servicehund, der dækker alle dine behov for hjælp.

Hvad indebærer vores servicehundetræning?

Træning af servicehunde fokuserer på specifikke færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe personer med forskellige udfordringer. Det kan blandt andet være servicehunde til folk med fysiske handicap eller med psykiske lidelser, herunder angst. Træningen inkluderer, men er ikke begrænset til, at hente genstande, trykke på knapper, trække i kørestole og give emotionel støtte. Denne form for træning kræver en dyb forståelse af hundens adfærd og en metodisk tilgang, som vi er stolte af at kunne tilbyde.

Vi tilbyder skræddersyede træningsprogrammer for servicehunde, der tager udgangspunkt i positive forstærkningsteknikker. Vores erfaring sikrer, at din hund ikke kun lærer de nødvendige færdigheder, men også nyder læringsprocessen. Vi arbejder tæt sammen med hundeejere for at sikre, at træningen opfylder de specifikke behov, som hver enkelt person har.

Få en god og kærlig servicehund med vores hjælp – kontakt os og hør mere

For at starte på rejsen mod at have en veltrænet servicehund, kan du altid kontakte os for en personlig konsultation. Vi vil drøfte dine behov og skitsere en træningsplan, der passer til dig og din hund.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at få en god og kærlig servicehund, som bliver din tro følgesvend.

Henvendelse vedr. hundetræning, privat lektioner og adfærdskonsultationer.

Udfyld formularen her på siden, hvis du er interesseret i at booke en plads på et af vores træningshold.

 
 
 
 
 
 
Årsag til henvendelse * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen