Team Hund med glæde

HMG specialiserer sig primært inden for træning af familiehunde, legestuer, enetimer, adfærdsbehandlinger og familier med diverse diagnoser, der ønsker en familiehund.​

Boss lady

Jeg hedder Helene Spur og er uddannet prof. hundeinstruktør og hundeadfærdsbehandler hos cand. psyc. hundepsykolog Lone Greva.

Jeg blev færdig som instruktør i 2004 og startede Hund med glæde.

Uddannet adfærdsbehandler i 2007.
I juli 2008 åbnede jeg butikken Hund med Glæde. 

En butik med speciale inden for BARF- råfodring, naturfoder, aktiveringslegetøj, naturlige godbidder og CBD olie (Cannabis) og Ruffwear kropsseler. 


Har i 2010 færdiggjort hundeadfærdsspecialist-overbygningen hos Utika v/ Marianne Thornberg i Arden.


Jeg har tre flittige adfærdsspecialist elever, Mette Schou og Misse Smed og Nicholine Erdman.

​Jeg er den stolte mor til hundene Kova og Tigger, der begge er Sibirian Huskies, samt den tidligere gadehund, Mufasa. 

Ved siden af Hund Med Glæde underviser jeg hold i Fitness X. Jeg er desuden uddannet tatovør inden for permanent makeup og laser-fjerning af tatoveringer hos L-bar og No Tattoo, Kiev Ukraine. 

Kontakt mig på helene@hundmedglaede.dk 

Misse Smed​

Jeg hedder Misse Smed og er under uddannelse ved Helene til adfærdsspecialist.

Jeg er yderligere uddannet pædagog og neuropædagog, og jeg har arbejdet med mennesker med autisme, ADHD, personlighedsforstyrrelser og gennemgribende funktionsnedsættelse i alle aldre siden 2009.

Med den viden og erfaring er jeg meget optaget af hjernens funktion i alle livets aspekter både ved hunde og ved mennesker. På den måde mener jeg, at man bedst muligt kan lave de rette tiltag i den rette situation.

Læs mere om vores unikke projekt, der henvender sig til mennesker og/eller familier med diagnoser.

Jeg har min Hector, Cane Corso, der gjorde indtog i mit liv i 2019, og min Donna, Bullmastiff, i 2020.

Jeg har desuden tidligere ejet to Amstaff i 12 år.​

Kontakt mig på misse@hundmedglaede.dk 

Mette​ Schou

​Jeg er Mette Schou, den ene af Helenes tossede elever og kommende samarbejdspartner.

Jeg er i gang med at uddanne mig til adfærdsinstruktør med fokus på den harmoniske familiehund. Jeg synes nemlig, det er spændende og vigtigt, hvordan vores bedste venner har det, og hvordan vi som mennesker kan give dem de bedste betingelser og forudsætninger for et godt hundeliv sammen med os.

Ved siden af denne skønne beskæftigelse laver jeg frivilligt arbejde, primært ved KFUM-spejderne, som jeg har været en del af i 22 år – med ansvarsfunktioner de sidste 8 år.

Det er de sjove beskæftigelser. Jeg har også et lille job ved det skønne skattevæsen, hvor jeg sidder som jurist.

Men den vigtigste del – jeg har to skønne hunde, Aya og Malik. Aya er en Sibirian Husky/Alaskan Malamut-blanding fra februar 2018, min første egen hund. En dejlig spasmager, der har sat liv i huset.

Malik er en Sibirian Husky/labrador-blanding fra juli 2018. Han kom til familien det tidlige forår 2020. Han er blevet den bedste lillebror til Aya, der giver glæde og balance i vores familie.

Kontakt mig på mette@hundmedglaede.dk

Nicholine Erdman Andersen

Jeg hedder Nicholine Erdman Andersen og er det nyeste skud på stammen i HMG-familien, hvor jeg er ved at uddanne mig til adfærdsspecialist.

Jeg er tidligere udannet jurist, og har altid sagt, at jeg vil arbejde med hunde, hvis det med juraen ikke fungerer. Nu står jeg så i den priviligerede situation, at begge ting kan lade sig gøre, og jeg glæder mig til at opnå en masse viden og erfaring om de firbenede pelsbolde fra Helene og resten af teamet.

Et hus uden en hund er ikke et hjem, og derfor har jeg, sammen med min kæreste, Gaffel, som er en Old English Bulldog fra 2021. Jeg måtte i 2020 sige farvel til Sitka, som var min bedste ven igennem 11 år. Hun var en blanding af dobermann, amerikansk bulldog og amerikansk stafforshire terrier og viste mig hvordan ubetinget kærlighed og tillid føles.

Kontakt mig på nicholine@hundmedglaede.dk

Dennis

Hej, mit navn er Dennis. Jeg er 50 år og bor i Hørning ved Randers sammen med min hustru Charlotte og vores 2 børn. Vi har 2 beagler - en tæve på 3 år samt en af hendes hvalpe på 12 uger.

Mine hunde er familiehunde men vi træner en del - primært jagt, dirrigering, spor (schweiss), apportering og en masse lydighed.

Jeg er uddannet jagthundeinstruktør ved Dansk Jægerforbund

​Kontakt mig på dennis@hundmedglaede.dk

Jesper Skjøtt

Mit navn er Jesper Skjøtt. Den første han i HMG instruktør-kullet.

Jeg er uddannet hundefører i forsvaret og arbejder til daglig på Flyvestation Aalborg. Her arbejder jeg sammen med min 4-benede makker, Floki, som er en god gammeldags Schæfer med stort S. Udover ham er der også familiens lille prinsesse, Mika, som er en gammeldags brun labrador.

Interessen for arbejdet med hund kom til mig under en bording-uddannelse i søværnet hvor en hundefører fra Told & Skat kom forbi med hans labrador, som var narkohund. Han viste det samarbejde der var mellem hund og fører. Og med ét vidste jeg - det er det her jeg skal.

Mine kompetencer ligger primært inden for sporarbejde. Det er her jeg virkelig kan lære fra mig og videregive min viden og erfaring til hunde mennesker, som elsker at bruge hundens ufattelige og utrolige evner inden for netop det fag.

Jeg kommer til at florere i legestue, her og der på div. hold, hvor jeg primært vil hjælpe med at undervise i spor med henblik på, at der i nærmeste fremtid kommer et decideret sporhold, hvor man virkelig vil kunne åbne en helt ny verden for jer, der har gået aktiverings spor og mangler udfordring til jer selv og jeres hunde.

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres hunde!

Kontakt mig på: jesper@hundmedglaede.dk

Jacob Schrøder Andersen

Dyrlæge og IVCA-certificeret dyrekiropraktor.


Jacob har tidligere arbejdet på Tilst Dyrehospital, Højbjerg Dyreklinik og Fødevareregion Århus. Han er uddannet laborant og dyrlæge, desuden er han certificeret dyrekiropraktor med speciel interesse for fysioterapi, kiropraktik og laboratoriediagnostik. 

HMG har et tæt mangeårigt samarbejde med Jacob og har ligeledes en firmaaftale, der giver fordele, for hunde tilknyttet HMG.

Kontakt Nordre Dyrehospital på: 86 22 19 51

post@nordredyrehospital.dk

Vi opfordrer til at medbringe kontanter eller bank overfører på 9388-0000149896

Alle kunder bliver pålagt 20kr i MobilePay gebyr fra 1/10-2023 ved alle transaktioner over 300kr.

Henvendelse vedr. hundetræning, privat lektioner og adfærdskonsultationer.

Udfyld formularen her på siden, hvis du er interesseret i at booke en plads på et af vores træningshold.

 
 
 
 
 
 
Årsag til henvendelse * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen