​Mette​ Schou

​Jeg er Mette og er færdiguddannet hundetræner, adfærdsinstruktør og adfærdsbehandler i januar 2024.

Jeg har fokus på den harmoniske familiehund. Hvor den gode relation er i fokus, hvordan vores hund har det, og hvordan vi som mennesker kan give vores hunde de bedste betingelser og forudsætninger for et godt hundeliv sammen med os.

Jeg arbejder primært med vores basishold; hvalpe-, junior- og teenageshold, samt almindelig miljøtræning, ro i omgivelser, gå pænt og alene hjemme problematikker.

Ved siden af denne skønne beskæftigelse laver jeg frivilligt arbejde, primært ved KFUM-spejderne, som jeg har været en del af i 24 år – med ansvarsfunktioner de sidste 10 år. Hvor jeg for lov til at være med til at udvikle de unge mennesker og jeg kan være med til at give dem gode oplevelser, som er med til at give dem gode forudsætninger for livet.

Ydermere har jeg også et job ved Skattestyrelsen, hvor jeg sidder som jurist/sagsbehandler, for at sikre at ingen borger betaler for lidt eller for meget i skat.

Men grunden til at jeg begyndte på uddannelsen er mine to skønne hunde, Aya og Malik. Jeg ønskede at forstå dem meget bedre og den måde som de kommunikerer på, men jeg startede også uddannelsen fordi jeg nyder at arbejde med hunde og mennesker og se den relation der opstår.

Aya er en Sibirian Husky/Alaskan Malamut-blanding fra februar 2018. En dejlig spasmager, der har sat liv i huset.

Malik er en Sibirian Husky/labrador-blanding fra juli 2018. Han kom til familien det tidlige forår 2020. Han er den bedste lillebror til Aya, der giver glæde og balance i vores familie.

Ydermere har jeg fra barnsben været omkring dyr, heste (Fuldblodsaraber), hunde (Tyskjagtterrier), kaniner og katte​, så den tætte tilknytning og nærer relation har altid været vigtig.

Se uddannelsesbevis her

Jeg kan kontaktes på mette@hundmedglaede.dk

Henvendelse vedr. hundetræning, privat lektioner og adfærdskonsultationer.

Udfyld formularen her på siden, hvis du er interesseret i at booke en plads på et af vores træningshold.

 
 
 
 
 
 
Årsag til henvendelse * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen