Sundt og ernærende tørfoder til hunde

Til hundeejere der ikke går på kompromis

Hvordan vælger man det bedste tørfoder/tørmad til hunde? Det spørgsmål stiller mange hundeejere sig selv i jagten på den optimale ernæring til deres kæledyr. Tørfoder spiller en afgørende rolle i hundens daglige kost, da det ikke kun skal mætte, men også understøtte hundens sundhed, energiniveau og livskvalitet. Hos Hund med glæde forhandler vi tørfoder til hunde, der er både sundt, naturligt, ernærende og ikke mindst velsmagende for din hund.

Vi sælger hundefoder i vores butik i Randers, hvorfra vi har mange kunder fra hele byen samt lokalområdet, herunder Hadsten, Fårup og lignende. Vi sælger tørfoder til hundeejere, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvis du ønsker det bedste for din hund, så kan vi også hjælpe dig.

Fordelene ved vores tørfoder og tør mad til hunde

Vores kvalitets tørfoder til hunde kommer med en række fordele. Det indeholder en velafbalanceret blanding af proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, vitaminer og mineraler, som er essentielle for hundens trivsel og sundhed. 

Det er vigtigt at vælge tørfoder baseret på din hunds alder, størrelse, aktivitetsniveau og eventuelle sundhedsmæssige behov. Hvalpe, voksne og ældre hunde har forskellige ernæringsmæssige krav, som skal imødekommes i kosten af hensyn til hundens sundhed og trivsel.

Vi tilbyder tørkost til hunde i flere forskellige smagsvarianter. Hvis du leder efter tørfoder til en kræsen hund, kan vi derfor også hjælpe dig med at finde en variant, der falder i netop din hunds smag.

Kom forbi vores butik og køb dit tørfoder og tør mad

Når du står over for valget af tørfoder til din hund, bør du gå til det med omtanke og viden. Derfor står vi altid klar til at vejlede dig, så du får taget det rette valg. Kom forbi vores butik og få en god snak med vores imødekommende ansatte, så du kan komme hjem med det helt rigtige tørfoder til hunden.

Priser på fodervejledning:

Gennemgang af eget foder og respons via mail kr. 150,-

30 minutters mundlig fodervejledning kr. 600,-

30 minutters mundlig fodervejledning med skriftlig foderplan kr. 1200,-

45 minutters mundlig fodervejledning og vejledning vedrørende kosttilskud med skriftlig foderplan kr. 1500,- 

Der kan betales med betalingskort, bank overførsel samt kontanter.

Sparkassen Djursland

Reg nr 9388

Kontonummer 0000149896

Der skal efter overførsel sendes et screenshot af overførslen til holdansvarlig.

Henvendelse vedr. spørgsmål om butikken eller vores produkter.

Udfyld formularen her på siden, hvis du har nogle spørgsmål om butikken eller vores produkter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen