Hundeleg og andre aktiviteter med hunde

Hjælp til stimulering og socialisering af hunde

Er du på udkig efter en måde at styrke båndet mellem dig og din hund på, samtidig med at hunden får mulighed for at udvikle sine evner inden for socialisering? Aktiviteter med hunde er ikke bare en måde at holde din hund fysisk aktiv på – de fremmer også mental stimulering og socialisering. Når hunde deltager i lege og aktiviteter sammen, lærer de at interagere positivt med andre hunde, hvilket er afgørende for deres sociale udvikling.

Hos Hund med glæde har vi en legestue for hunde i Randers, hvor du kan tilmelde din hund, hvis du ønsker, at den deltager i aktiviteter, som er både sjove, stimulerende og lærerige. Vi tager imod hunde fra et større område, herunder Fårup og Hadsten, og vi ser derfor også med glæde din hund.

Hvad tilbyder vi af aktiviteter for hunde og hundeleg?

Hos Hund med glæde har vi i vores hundelegestue skabt et miljø, hvor din hund kan trives igennem hundeleg og læring. På vores hundelegestue tilbyder vi en række aktiviteter med hunde, der har til formål at fremme dyrenes sociale færdigheder og velvære.

Vores faciliteter er et sikkert sted, hvor din hund kan møde nye hundevenner og lære vigtige sociale færdigheder, alt imens de har det sjovt. Det sker, da vi tilpasser vores hold til hundeleg ud fra størrelse, så de alle kan være med og føle sig trygge.

Hvis du ønsker at få hjælp til socialisering og stimulering af din hund, kan du også komme her forbi til en hundeleg, der kan bidrage med et væld af gode egenskaber.

Vil du høre mere om vores aktiviteter med hunde? Kontakt os gerne

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores tilgang til aktiviteter med hunde og hundeleg. Ellers kan du tilmelde din hund til vores legestue her på siden. Vi ser frem til at ser jer!

Henvendelse vedr. spørgsmål om butikken eller vores produkter.

Udfyld formularen her på siden, hvis du har nogle spørgsmål om butikken eller vores produkter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld din hund til legestue

Udfyld formularen her på siden, hvis du er interesseret i at tilmelde din hund til legestue.

Bemærk at store racer over 7 måneder først er tilmeldt, når Helene har besvaret din henvendelse og bekræftet, at der er en ledig plads på legestuen. 

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen