Forstå din hunds adfærd gennem hundeadfærdsterapi

Hvad er årsagen bag din hunds adfærd?

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor din hund udviser bestemte adfærdsmønstre? Hundeadfærdsterapi er nøglen til at forstå og forbedre relationen mellem dig og din firbenede ven. Ved at dykke ned i adfærdspsykologien, kan vi afdække de underliggende årsager til adfærdsproblemer og arbejde hen imod harmoniske løsninger.

Hos Hund med glæde kan vores hundeadfærdsterapeut være med til at klarlægge og behandle uønsket adfærd hos din hund. Vi holder til i Randers, og tilbyder derfor adfærdskonsultationer for hunde og deres ejere i et større område, herunder Hadsten, Fårup og andre nærliggende byer. Vi er dog landsdækkende i vores arbejde, og vi kan derfor hjælpe dig og din hund, uanset hvor I bor.

Sådan kan vores hundeadfærdsterapeut hjælpe

Hos Hund med glæde er vi eksperter i hundeadfærdsterapi. Vores tilgang er baseret på positiv forstærkning og individuelt tilpassede programmer, som adresserer specifikke adfærdsproblemer hos den enkelte hund. Fra angst og aggression til separationsangst og manglende samarbejde, er vores mål at skabe et stærkere bånd mellem hunde og deres ejere.

Ved hjælp af evidensbaserede metoder og en dyb forståelse for hundens natur, arbejder vores hundeadfærdsterapeut for at sikre, at hver hund kan leve et lykkeligt og afbalanceret liv med sin familie. Med vores adfærdsterapi for hunde kan du og din hund således starte et forløb med fokus på konstant udvikling mod den ønskede adfærd.

Tag skridtet mod et lykkeligere hundeliv med hundeadfærdsterapi

Er du klar til at forbedre din hunds adfærd og trivsel? Gennem personlige konsultationer, træning og tilpasset adfærdsbehandling, er vores hundeadfærdsterapeut her for at støtte dig. Kontakt os i dag, og tag det første skridt mod et lykkeligere og mere harmonisk samvær med din hund.

Du kan også læse mere om selve forløbet med adfærdsbehandling for hunde her.

Henvendelse vedr. spørgsmål om butikken eller vores produkter.

Udfyld formularen her på siden, hvis du har nogle spørgsmål om butikken eller vores produkter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelse vedr. hundetræning, privat lektioner og adfærdskonsultationer.

Udfyld formularen her på siden, hvis du er interesseret i at booke en plads på et af vores træningshold.

 
 
 
 
 
 
Årsag til henvendelse * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen