Typer

Special træningshold

På specialtræningsholdet arbejdes der på specifikke hundetræningsproblemer eks. at hunden trækker i snoren, går frem i snoren når en hund passerer. ikke kommer når der kaldes. Hvilke situationer der skal trænes og i hvorledes problemet ser ud, gennemgås første gang

Familie hundetræning

Familiehundetræning er som alt andet træning, Hund med glæde tilbyder, baseret på positive træningsmetoder. Det betyder, at der ikke bruges fysisk irettesættelser. Derudover vil vi til enhver tid bestræbe os på, at lære jer at træne ud fra hundens formåen fysisk såvel som mentalt. Fokus er at give jer redskaber til at få en harmonisk og velfungerende familiehund.

Klikker kan anvendes på alle hold.

Klikkertræning er baseret på begrebet operant betingning: ”Operant betingning defineres som alt adfærd hos dyr eller mennesker hvor konsekvensen af den adfærds som udføres påvirker sansynligheden for, at adfærden senere gentages”. (Svartdal og Flaten 1998).

Hvalpehold

​Antal træningsgange: 8

Indhold: På dette hvalpehold vil I stifte bekendtskab med en masse samarbejdsøvelser ex. sit, dæk, stå, gå pænt, indkald, lineføring, passage, ro jf. omgivelserne i line, platform, target, kontakt m.v. Ydermere vil der være teoretisk gennemgang af relevante emner efter endt praktisk træning. Under teorigangene vil der være mulighed for at stille spørgsmål samt få svar på nogle af de ting, der rør sig.

Fortsætter 1:

Antal træningsgange: 8

Indhold: På fortsætter 1 arbejdes der videre på at dygtiggøre hunde samt udvikle på basisøvelserne, der blev introduceret samt lært på hvalpehold. Disse vil blive sat op som øvelser på skilte, som kan trænes efter hundes ønsker, tempo og motivation på dagen. En slags selvtræning, hvor vi assisterer i opsatte 10-12 øvelser. Ydermere vil der være fokus på næsearbejde med intro til spor samt duft-diskriminering.

Idet hundene på fortsætter 1 ofte er begyndende teenagere, vil vi have et stort fokus på gå pænt, ro i linen og passage af andre hunde i forskellige miljøer.

Fortsætter 2 og frem:

Antal træningsgange: 5-8

Vi bygger oven på Fortsætter 1. Her vil holddeltagerne kunne begynde at være medbestemmende til, hvilke fokusområder der skal trænes. Det betyder, at hvis vi skal lave det til et designhold, at antal træningsgange i forløbet kan ændre sig. Det skyldes, at træningsgangene kan gå fra én til halvanden time og at det muligvis kan kræve en ekstra instruktør på.

Bostedshold (vinter)

Antal træningsgange: 5

​Adresse: Bosted Høvejen, Høvejen 23, Vorup, 8940 Randers SV (indendørs på Bostedet)

​Træningskoncept: På Bostedsholdet er rolige stationære øvelser i højsæde. Ex. sit, dæk, lægge hovedet på lår, trille bold med snuden, forholde sig i ro til sine omgivelser, slappe af ved siden af en stol mv. Alle træningsgange består af praktisk træning, hvor hunden skal medbringes.

​Hvilke hunde egner sig til disse hold: Hunde der har evnen til at slappe af jf. potentielle kraftige stimuli (dufte, lyde og Bostedets beboere). Hundene skal ydermere være glade for at være blandt mennesker.

​Bemærk: Bostedshold kan strække sig til flere end 5 gange, hvis der ytres ønske om dette. Idet vi kan benytte Bostedet december, januar og februar.

Næsearbejde/duftdiskrimineringshold (efterår, forår og sommer)

​​Nye udfordringer med øget fokus på næsearbejde

Fokus på sportræning i forskellige former og opstart på duftdiskriminering. På holdet vil der blive trænet spor på væske fært. Ydermere vil hundene blive introduceret og trænet i at finde og markere på the-breve. Som en del af denne træning vil der forekomme træningsintervaller med dæk, stå, bliv på tæppe mv.

Holddeltagerne vil også skulle samarbejde på nogle af øvelserne og se hinanden arbejde. Det betyder, at nogle af træningsgangene kan vare halvanden og to timer. Hundene vil skulle arbejde korte intervaller og får derefter en pause i bilen. Vi medbringer alle remedier til dufttræning med undtagelse af det, jeres hunde skal gå spor på.

Kom i form med din hund

​Et kombineret motion- og hundetræningshold (forår, sommer)

​​Hold beskrivelse: Et hold til dig, der ønsker at komme i bedre form, mens du træner og har det sjovt sammen med din hund. Holdet indeholder styrketræning og cardio. Alle dine store muskelgrupper og stabiliserende muskler vil blive udfordret. Hunden vil blive stærkere i at udføre sine basisøvelser og lære nyt undervejs. Der vil være indbyggede pauser undervejs i træning til både din hund og dig.

​Krav til hunden: hunden skal have gennemgået et begynder/hvalpehold og/eller have fornuftigt styr på sine basisøvelser.

​Krav til mennesket: Du behøver ikke være i nogen super form. Du skal være sund og rask med et fornuftigt fungerende bevægeapparat og en lyst til at give den gas og have det sjovt. 

Er du interesseret i nogle af vores hold og træning?

Henvendelse vedr. hundetræning, privat lektioner og adfærdskonsultationer.

Udfyld formularen her på siden, hvis du er interesseret i at booke en plads på et af vores træningshold.

 
 
 
 
 
 
Årsag til henvendelse * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen