​Typer

Special træningshold

På specialtræningholdet arbejdes der på specifikke hundetræningsproblemer eks. at hunden trækker i snoren, går frem i snoren når en hund passerer. ikke kommer når der kaldes. Hvilke situationer der skal trænes og i hvorledes problemet ser ud, gennemgåes første gang. Der vil inden holdets start blive sendt en mail med spørgeskema.

Der vil være plads til 4 hunde på hver hold.

Pris for 8 træningsgange 900,-

Familiehundetræning

Familie hundetræning er som alt andet træning Hund med glæde tilbyder, baseret på positive trænings metoder. Det betyder der ikke bruges fysisk irettesættelser. Derudover vil jeg til enhver tid bestræbe mig på at lære jer, at træne ud fra hundens formåen fysisk såvel som mentalt. Fokus er at give jer redskaber til at få en harmonisk og velfungerende familie hund.

Klikker kan anvendes på alle hold. 

Klikkertræning er baseret på begrebet operant betingning: ”Operant betingning defineres som alt adfærd hos dyr eller mennesker hvor konsekvensen af den adfærds som udføres påvirker sansynligheden for, at adfærden senere gentages”. (Svartdal og Flaten 1998).

Shaping

Når vi shaper en adfærd, deler vi træningen op i mindre kriterier og forstærker hver enkelt kriterium. På den måde øger vi gradvist sværhedsgraden for at ”forme” en bestemt adfærd frem.

Klikkeren er en lille plasticdims med en metal tunge i, der frembringer en metallisk lyd, når vi trykker på den. Klikken er også det man kalder en betinget forstærker. Når noget er betinget, betyder det indlært. For at indlære klikkeren skal hunden lave en association mellem denne og noget den anser for at være en belønning. I dette tilfælde mad/godbidder.

Når man klikker træner bruger vi positiv forstærkning og negativ straf: Positiv forstærkning: En hændelse hvis forekomst forstærker en bestemt adfærd. Det vil sige, at vi tilbyder hunden noget, den anser for at være en belønning lige i det sekund den udfører den ønskede adfærd.

Negativ straf

Der tilbageholdes eller fratages noget positivt for at mindske hyppigheden af en bestemt adfærd. Sagt på en anden måde, hvis hunden ikke udfører den ønskede adfærd, får den ikke en belønning. Det vil sige, at forekomsten af den uønskede adfærd bliver mindre sandsynlig.

Klikkertræning er voldsomt mentalt trættende for hunden. Derfor trænes der typisk i korte intervaller af tre eller fem gentagelser. Hvor der klikkes mellem 3 – 10 gange pr interval. Derefter får hunden typisk en pause på 20 til 30 sekunder.

Der bruges ingen tvang eller straf i klikkertræning. Alt træning er baseret på hundens motivation til at samarbejde.​

Selvtræningshold

Selvtræningsholdene er en god blanding af klikker træning, Rally, lydigheds øvelser, næsearbejde og problemløsning. Jeg vil til hver trænings gang opsætte en bane med mellem 8 og 15 øvelser. Inden trænings opstart vil hver enkelt øvelse blive gennemgået/vist. Derefter kan hver hunde menneske træne øvelserne i hundens eget tempo og på hundens niveau. Jeg vil under hele træningen hjælpe og korrigere som i den almindelig klikkertræning.

Bemærk selvtræningsholdene kræver at hund og menneske har gennemført en klikker 1.

Pris for 8 træningsgange 900,-

Enetimer

Der tilbydes enetimer hvor specifikke problemer trænes. Samt træning af tiltag i forhold til adfærdskonsultationer.

Pris pr. enetime kr. 550,-

Ene træning med og uden hundemennesket

​Ønsker du at hunden bliver gået en tur med, når du/I er på arbejde? 

Eller har du/I noget bestemt du/I ønsker bliver trænet. 

Hund med Glæde tilbyder nu, at komme ud når du/I er på arbejde eller i weekenden, og gå en tur med din/jeres hund(e).

Hvis du/I har et konkret træningsproblem, som at hunden eksempelvis trækker i snoren på gåturen eller andet. Kan jeg også komme og træne det, mens du/I er væk. Dog kræver det en eller flere enetimer med jer hundemennesker, for at du/I kan træne videre, når jeg ikke er der.

Pisen svinger fra pr. time 200,- til 550,- afhængig af omfanget.

Ring til mig på 20857557 eller skriv en mail på hundmedglaede@gmail.com og få en snak, hvis det har interesse.

Er du interesseret i nogle af mine hold og træninger?

Firma​​

Hund med glæde v/ Helene Spur

CVR: 30945573​​

​​Adresse

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Træningspladsen

Blishønevej 10-12, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

​​Kontakt

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​hundmedglaede@gmail.com