Foderrådgivning

Er du i tvivl om, hvilket foder der bedst opfylder din hunds ernæringsbehov? Eller ønsker du professionelle øjne på det foder, du i øjeblikket bruger? Hos os tilbyder vi en omfattende foderrådgivningstjeneste samt nøje fodertjek for at sikre, at dine kæledyr får den optimale ernæring.

Vi forstår, at det, vi giver vores kæledyr at spise, er essentielt for deres velbefindende. Foder udgør byggestenene til kroppens celler, organer, mave/tarm sundhed - immun system og meget mere. Derfor er det afgørende at vælge det rigtige foder, der dækker alle deres ernæringsmæssige behov.

Vores foderrådgivningstjeneste tager højde for alle aspekter af dit dyrs sundhed. Vi guider dig i valg af foder, der sikrer tilstrækkelige mængder af vigtige næringsstoffer som vitaminer, mineraler, proteiner, fedt og kulhydrater. Uanset om det er til almindelig vedligeholdelse, særlige kostbehov som allergi, vægt tab, muskelopbygning eller til senior hunden.

Med et grundigt fodertjek går vi i dybden med dit nuværende foders sammensætning for at sikre, at det opfylder dit dyrs fulde behov. Vi fokuserer ikke kun på de åbenlyse aspekter, men undersøger også potentielle problemområder, der kan påvirke din kæledyrs sundhed og trivsel.

Foderproblematikker kan manifestere sig på forskellige måder, herunder pels- og hudproblemer, dårligt immunforsvar, fordøjelsesproblemer, adfærdsudfordringer, foderstress og meget mere. 

 Kontakt os i dag for at få startet på vejen mod en sundere og gladere følgesvend.​

Vi kan hjælpe med

1. Fodertjek - fx af det foder I allerede benytter
2. Optimering af foder

3. Fodervejledning ud fra hundens forskellige livsstadier, adfærdsmæssige udfordringer, vægtproblemer, stabilitet af mave/tarm, allergier, øgning af muskelmasse mv​.

OBS. Vi ikke kan stille diagnoser. Det kræver man benytter en aut. veterinær.

Henvendelse vedr. spørgsmål om butikken eller vores produkter.

Udfyld formularen her på siden, hvis du har nogle spørgsmål om butikken eller vores produkter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelse vedr. hundetræning, privat lektioner og adfærdskonsultationer.

Udfyld formularen her på siden, hvis du er interesseret i at booke en plads på et af vores træningshold.

 
 
 
 
 
 
Årsag til henvendelse * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen