Sascha Andreasen

​Jeg hedder Sascha Andreasen og er en af Helenes nyeste adfærdselever.

Til dagligt studerer jeg på Århus Universitet, hvor jeg læser biologi med fokus på adfærds- og mikrobiolog, da jeg drømmer om en dag at kunne forske i tarmmikrobiomet og dets indvirkning på dyrs adfærd. Derudover arbejder jeg også lidt i Gaias Basar, en helsekostbutik, hvor jeg har været gennem flere år. Med denne baggrund har jeg en god grundlæggende forståelse for dyr og deres sundhed. Ved at kombinerer min uddannelse som biolog med min uddannelse ved Helene kan jeg på sigt være med til at vejlede bedst muligt i vores elskede hundes sundhed og adfærd.

Jeg bor til dagligt sammen min kæreste og vores lille flok af dyr, deriblandt vores to helt fantastiske hunde Zhani og Vito, som er to basenji-krudtugler. Zhani kom ind i vores liv som en lille hvalp på 8 uger i januar 2022, og Vito var vi så heldige at overtage som 4-årige i sommeren 2023.  

Henvendelse vedr. hundetræning, privat lektioner og adfærdskonsultationer.

Udfyld formularen her på siden, hvis du er interesseret i at booke en plads på et af vores træningshold.

 
 
 
 
 
 
Årsag til henvendelse * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen