Familiehunde til folk med særlige behov

​Vi tilbyder at træne jeres hund til, at fungere som støtte for familiemedlemmer med diagnoser og andre særlige behov, samtidig med at den fortsat er en aktiv og naturlig del af familien som helhed.

Træningen står adfærdsspecialist og servicehundeelev Misse Smed for, som er uddannet pædagog og neuro pædagog. Hun har mere end 10 års erfaring med forskellige målgrupper inden for fysisk, psykisk, intellektuel og/eller sensoriske funktionsnedsættelser, autisme, ADHD, udviklingsforstyrrelser, personlighedsforstyrrelser m.m. af forskellig kognitiv grad.

Projektet er unikt, da der er fokus på en fælles familiehund, og ikke en hund, der er koblet til det ene menneske med diagnose. En fælles familiehund skal kunne indgå i hele familien og være som alle andre familiehunde, men på samme tid være i stand til at hjælpe med at regulere mennesket, der har behov. For eksempel kan en rolig, opsøgende hund hjælpe mod vredesudbrud.​​

​​I samspil med dette kan der tilbydes en individuel pædagogisk plan til jeres familie, der både indbefatter samlivet med hunden, hundens behov og træning. Det kan både dreje sig om træning i hjemmet og uden for hjemmet samt om mødet med en hund uden for hjemmet f.eks. i forbindelse med skolevægring, angst m.m.

Ethvert forløb bliver designet individuelt, da alle hunde er individer ligesom mennesker. Kontakt os på Misse@hundmedglaede.dk eller Tlf. 42 63 43 03

Priser:

Privatlektioner - Misse:

1 time - 900 kr. 

3 timer - 2.500 kr. 

(De 3 timer skal bruges indenfor 3 mdr. for at sikre et effektivt og brugbart forløb)

Ring til Misse på 42 63 43 03 eller skriv en mail på misse@hundmedglaede.dk​ og få en snak.

Misse Smed​

Der kan betales med betalingskort, bank overførsel samt kontanter.

Sparkassen Djursland

Reg nr 9388

Kontonummer 0000149896

Der skal efter overførsel sendes et screenshot af overførslen til holdansvarlig.

Henvendelse vedr. hundetræning, privat lektioner og adfærdskonsultationer.

Udfyld formularen her på siden, hvis du er interesseret i at booke en plads på et af vores træningshold.

 
 
 
 
 
 
Årsag til henvendelse * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen