​Få hvalpetræning af erfaren hundetræner

Træning af din nye hvalp

Har du fået en lille ny hvalp? Uanset om det er din første hund, eller om du er en erfaren hundeejer, så kan du give dig selv og din hvalp de bedste forudsætninger, for at få en god start ved at tilmelde jer hvalpetræning hos os.

Hos Hund med glæde tilbyder vi blandt andet hundetræning og hvalpetræning af en dygtig hundetræner, som sikrer sig, at I får den bedste start. Vi holder til i Randers, ikke langt fra Fårup og Hadsten, så kommer du fra et af disse eller andre omkringliggende områder, er det nemt at komme forbi vores hundeskole.

Hvalpetræning – hvornår?

Man kan som udgangspunkt ikke starte for tidligt med hvalpetræning. Du kan derfor begynde at træne din hvalp, så snart du får den hjem. Typisk tager de fleste hundeskoler imod hvalpene, når de er mellem otte uger og tre måneder gamle.

Fordele ved at gå til hvalpetræning

Der er flere gode grunde til at gå til hvalpetræning. Først og fremmest er træningen med til at etablere et særligt bånd mellem dig og din hvalp – I får kvalitetstid sammen, og I lærer en masse om hinnden som individer og art.

Derudover er hvalpetræning også med til at socialisere din hvalp med andre hunde og miljøtræne din hvalp. såedes du undgår/minimere du risiko for, at din hund får adfærdsproblemer over for fremmede hunde, miljøer mennesker,

De 5 primære fordele ved træningen er således:

  1. Du får etableret et særligt bånd til din hvalp
  2. Du sikrer dig en særlig indsigt i din hvalp som art og individ
  3. Du kan sikre dig, at I får den mest optimale start
  4. Din hvalp lærer at socialisere sig med andre hunde og mennesker
  5. Påbegynder miljøtræning

Tilmeld din hund til hundetræning

Udfyld formularen her på siden, hvis du er interesseret i at tilmelde din hund til hundetræning. Bemærk din hund først er tilmeldt, når Helene har besvaret din henvendelse og bekræftet, at der er en ledig plads på holdet.

 
 
 
 
 
 
Årsag til henvendelse * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Din hund vil elske at træne hos os!

​Helene er bare fantastik med hunde

​"Vi bookede to enetimer til vores Sankt Bernhardshund pige, som har været lidt af en håndfuld som teenager. Den vejledning vi fik af Helene var uvurderlig, men også lige til at gå ti. Helene er virkelig en hundehvisker, og hun kan varmt anbefales!"

- Poliana Hauptmann via Facebook

Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted

"Ja, altså Max og jeg har kun været i legestue én gang, men vi kommer igen. Ingen tvivl, vi har fundet vores træningssted. Så megen positiv energi, totalt ro og tillid til hunde, mennesker og egne evner. Og tænk, man bliver slet ikke belært eller noget...."

- Kristin Bacci Bøgh via Facebook

Hun er venlig, dygtig og altid glad

"Hun er venlig, dygtig og altid glad. Hun elsker alle hunde og deler gerne hendes viden om opdragelse og pasning af dem. Jeg har været (og er stadig) til træning og legestue hos hende med flere af mine hunde og kan klart anbefale det."

- Katina Knibbe-van de Wiel via Facebook

Hund med glæde v/ Helene Spur

​Telefon: 20 85 75 57

E-mail: ​helene@hundmedglaede.dk

Adresseoplysninger

Butikken

Østervang 6, 8920 Randers NV​​

Find vej til butikken

Træningspladsen

Blishønevej 10, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Find vej til træningspladsen